Vrijdag: Vanaf 15:00 uur Zeewegbar!

Aankomende vrijdag staat de uitwedstrijd tegen Telstar op het programma. Voor ons en voor vele medesupporters is dit DE uitwedstrijd van het jaar.
Geen stadion op een industrietrein, geen elektronische toegangspoortjes, geen luxe toiletvoorzieningen. In plaats daarvan staan we in een soort van fietsenhok die bij elke rare beweging dreigt in te storten. Achter de tribune maakt de pisgeur van 20 jaar geleden de Awayday compleet! Zorg er dus voor dat je erbij bent! Op dit moment zijn er ruim 200 tickets verkocht.

De band die wij als BT hebben met de jongens uit IJmuiden is uniek. Afgelopen jaar wisselden de bezoekjes elkaar in rap tempo af. Zo bezochten wij o.a. de bekerkraker tegen AZ en de uitwedstrijd tegen (fuck) GAE! De jongens van Telstar kwamen daarentegen zowat wekelijks richting Doetinchem. Honderden kilometers werden afgelegd om de unieke sfeer op de Vijverberg en in uitvakken mee te maken!

Aankomende vrijdag staan we voor 90 minuten tegenover elkaar. Beide groepen zullen alles geven om hun trots naar de 3 punten te schreeuwen.

We verzamelen om 15:00 uur in de Zeewegbar en nodigen alle Graafschapsupporters uit een biertje te komen drinken.
Vanuit de kroeg lopen we samen met de jongens van Telstar naar het stadion!

Tot vrijdag!

Brigata Tifosi
Brigata Velisena