Vak 31 is terug! …Nieuw sfeervak spinnekop!

De afgelopen weken hebben diverse gesprekken plaatsgevonden tussen de Brigata Tifosi en de Graafschap. Het doel: Het terugbrengen van de sfeer in het stadion en op de Spinnekop. Uiteindelijk hebben we een mooie oplossing gevonden voor een nieuw sfeervak.

Nieuw sfeervak (Vak 31) op huidige Vak 16
Het nieuwe sfeervak (Vak 31) zal op het huidige vak 16 komen. Dit houdt in dat vak 16 wordt opgeheven en per 22 februari omgenummerd zal gaan worden naar ‘vak 31’.
Het is de bedoeling dat op 22 februari 2013, in de thuiswedstrijd tegen Veendam, het nieuwe vak in gebruik genomen gaat worden

Doelstellingen
1) Meer sfeer in het gehele stadion en op de Spinnekop

Het laatste half jaar is de sfeer in het stadion, door verschillende omstandigheden, ver weggezakt. Met het nieuwe vak hopen we de draad weer op te pakken en de sfeer terug te brengen in het stadion.
2) Betere communicatie en organisatie

In het verleden zijn een aantal BT activiteiten niet helemaal goed verlopen. Dit had voor een groot deel te maken met gebrekkige communicatie. In het nieuwe vak zal iedereen bij ons bekend en bereikbaar zijn. We kunnen dus iedereen vroegtijdig voorzien van informatie waardoor we misverstanden kunnen voorkomen. Op deze manier hopen we in de toekomst vele activiteiten zonder problemen te kunnen organiseren.
3) Meer supporters naar uitwedstrijden
De bezoekersaantallen bij uitwedstrijden zijn vaak Graafschap onwaardig. Dit zullen we de aankomende seizoenen proberen te veranderen. De Brigata Tifosi zal een aantal keer per jaar een busreis organiseren voor supporters in vak 31/spinnekop. We zullen iedereen via de mail/site op de hoogte houden van onze plannen.
4) Terugbrengen eensgezindheid onder fanatieke supporters
De afgelopen 2 jaar is de eensgezindheid onder de fanatieke supporters flink verslechterd. Hier zijn verschillende groeperingen schuldig aan geweest. Ondanks de verschillende belevingen strijden we allemaal op onze eigen manier voor de Graafschap en de stad Doetinchem. We moeten weer 1 blok gaan vormen! Het is belangrijk dat problemen in de toekomst snel worden uitgepraat en we elkaar zullen respecteren! De Brigata Tifosi gaat haar best doen de eensgezindheid op de spinnekop te herstellen.

Verbouwing:
De aankomende weken zullen we het huidige vak 16 gaan verbouwen. Hieronder een duidelijk beeld van de veranderingen die gaan plaatsvinden. De buffer en het schuine hek, waar vele supporters niet over te spreken zijn, worden weggehaald.
Rond het nieuwe vak zullen lage hekjes komen. Ook krijgt het nieuwe vak een eigen ingang.

Oude situatie:

Nieuwe situatie:


Vak 31
Supporters die zich aansluiten bij Vak 31 kunnen het volgende verwachten: 90 minuten lang vocale ondersteuning in combinatie met sfeerverhogende banners, vlaggen, doeken, sfeeracties, drums en trommels. Kortom 90 minuten lang sfeer! Dat waar we om bekendstaan! Naast de support zullen we SCC houders van vak 31 wekelijks voorzien van alle informatie rondom wedstrijden. (acties, kaartverkoop, busreizen etc…).

Doelgroep
Alle supporters, vanaf 16 jaar zijn welkom in het nieuwe sfeervak. Wel is het belangrijk dat supporters, die zich aanmelden voor vak 31,  zich kunnen vinden in de support van de Brigata Tifosi en daar ook een bijdrage aan willen leveren!

SCC/Kaartverkoop
De registratie voor vak 31 is volledig in handen van de Brigata Tifosi. Supporters kunnen zich vanaf vandaag kosteloos aanmelden voor het nieuwe sfeervak.
Supporters die begin dit seizoen op een SCC hadden op Vak 31, staan inmiddels al op de lijst voor het nieuwe vak.
Deze supporters hoeven zich dan ook niet opnieuw aan te melden!

Ook komt de Vak 31 SCC weer terug! ALLE supporters die meegaan naar het nieuwe sfeervak kunnen over enkele weken de nieuwe Vak 31 SCC ophalen bij de receptie!

Huidige SCC-houders vak 16
We vinden het belangrijk de supporters die nu op vak 16 zitten/staan netjes te behandelen. Supporters die in vak 16 willen blijven staan zijn dan ook welkom in het nieuwe sfeervak. Wel zal het een en ander gaan veranderen in het nieuwe sfeervak. Op dit moment zijn de SCC houders van vak 16, middels een brief, geïnformeerd over de aanstaande veranderingen. De Graafschap gaat met de SCC houders van vak 16, die niet meewillen naar het nieuwe sfeervak, op zoek naar een passende oplossing.

Sfeeracties
Naast de vocale ondersteuning zullen ook de grote en kleine sfeeracties in de toekomst weer plaatsvinden op de spinnekop.

Opslaghok Brigata Tifosi
Naast het vak krijgen we ook ons eigen opslaghok achter de Roodbergentribune weer terug. Samen met de club hebben we een passende oplossing gevonden voor ‘problemen’ die er waren.

Aanmelden
Aanmelden voor het nieuwe sfeervak? Dit kan door een mail te sturen naar brigata-tifosi@hotmail.com

Graag ontvangen wij onderstaande gegevens:
– Naam
– E-Mail
– SCC-nummer
– 06 nummer

Mensen die nog geen SCC hebben kunnen dit aangeven bij de inschrijving. Er zijn slechts 240 plaatsen beschikbaar. Op dit moment hebben we zo’n 160 supporters op de lijst staan. Wees er dus snel bij! VOL = VOL!

Informatie
Voor het laatste nieuws rondom vak 31 kun je terecht op onze website: www.brigata-tifosi.nl
Voor eventuele vragen/opmerkingen kun je ons mailen: brigata-tifosi@hotmail.com