Tifoactie weggehaald!

De afgelopen weken is de Brigata Tifosi weer druk geweest met een tifoactie voor de thuiswedstrijd tegen VVV.  Ondanks de winterse weersomstandigheden hebben we het voor elkaar gekregen de actie op tijd af te krijgen.

Afgelopen vrijdag liepen we echter tegen een probleem aan. De led boarding die elke thuiswedstrijd voor de tribune geplaatst wordt stond niet op de gebruikelijke rails die daarvoor gemaakt is. Aangezien wij onze tekstdoeken altijd over de led boarding laten lopen, en de maten van het tekstdoek hierop aangepast zijn, is het belangrijk dat de boarding op de juiste plaats staat.  In plaats daarvan stond die scheef en voor vak 19 zelfs een meter voor de rails. Hierdoor was het niet mogelijk om het tekstdoek goed te tonen. De Graafschap verzekerde ons dat dit op de wedstrijddag aangepast zou worden en dat
de actie gewoon door kon gaan.

Toen we zaterdagmiddag in het stadion kwamen bleek dat er niets veranderd was aan de led boarding. Ook was het onmogelijk om de boarding nog naar achter te krijgen. Helaas hebben we 2 uur voor de wedstrijd moeten besluiten de actie weg te halen. Een halve actie is voor ons geen actie!