Stadionproject: De Vijverberg kleurt eindelijk blauw-wit

De prachtig gelegen ‘De Vijverberg’, ons 2de huis, is nog steeds voor een groot deel zoals het 20 jaar geleden is opgeleverd. Kaal beton, kille bakstenen en veel onbewerkt hout. Het stadion van de mooiste club van Nederland verdient een sfeervollere aanblik. Het zou een plek moeten zijn die uitstraalt waar we met z’n allen voor staan, wie we zijn en wat we in ons 66-jarige bestaan samen meegemaakt hebben. Van promoties tot degradaties. Van hedendaagse helden tot overleden clubiconen.

stadion001

In de afgelopen jaren waren er tal van mooie initiatieven om het stadion een boost te geven. Zo plaatste Oldies DTC de schitterende oude stadionpoort terug en voorzagen het stadion van blauw-witte achterwanden en traptreden. SV Superboeren realiseerde een prachtige kantine waar alle Graafschappers om de 2 weken genieten van een sfeervolle 3de helft. Nu is het onze beurt. Waar we als BT normaal veel tijd besteden aan het maken van acties lijkt het er dit seizoen op dat de competitie vroeg ten einde zal zijn. Een mooie gelegenheid om, in kleine groepjes en ons houdend aan de huidige coronamaatregelen, de handen uit de mouwen te steken en ons stadion te voorzien van clubkleuren, achterhoekse kreten en passende muurbeschilderingen.

De afgelopen weken hebben we al een mooi begin gemaakt. Zo zijn een groot deel van de hekken en pilaren blauw-wit gemaakt, de ingangen van de Spinnekop, Roodbergen en Groenendaal van passende muurbeschilderingen voorzien en het houten cateringspunt achter de Roodbergen omgetoverd tot een Graafschap-waardige ontmoetingsplek. Een mooi begin van een schitterend project!

Steun
Een aantal maanden geleden hebben we met onze collecte veel donaties mogen ontvangen voor de sfeeracties in het stadion. Deze donaties willen we graag besteden waar het voor bedoeld is en dat zijn de sfeeracties in het stadion. Om dit stadionproject echt groots aan te kunnen pakken willen we medesupporters vragen om nogmaals een kleine donatie te doen, zodat we samen de club nog mooier kunnen maken dan die al is.

Medesupporters die ons willen steunen kunnen een donatie overmaken naar NL24 RABO 0123 261 791 t.n.v. Brigata Tifosi onder vermelding van ‘stadionproject’ of gebruik één van onderstaande links.
(Per link kunnen maximaal 25 tikkies overgemaakt worden. Is de limiet bereikt, gebruik dan een andere link of maak een donatie over naar ons rekeningnummer.)

https://tikkie.me/pay/8oi2akv8vgbhff0hgtci

https://tikkie.me/pay/naos85egeo7hrdhi23rb

https://tikkie.me/pay/ciudbk81jh6ok2pgp9bu

Update (14 april 18:00 uur)
€ 3.028,34

Ingang Groenendaal/Roodbergen

_DSC0084 kopiëren

_DSC0095 kopiëren

_DSC0104

_DSC0099

Houten Cateringspunt achter de Roodbergentribune

_DSC0115 kopiëren

_DSC0116 kopiëren

_DSC0119 kopiëren

_DSC0121 kopiëren

Ingang Roodbergen/Spinnekop

_DSC0038 kopiëren

_DSC0123 kopiëren

_DSC0139 kopiëren

_DSC0160 kopiëren

_DSC0154 kopiëren