Nieuw sfeervak Brigata Tifosi: Vak 31 … KOM ERBIJ!

De Brigata Tifosi gaat aankomend seizoen, in samenwerking met De Graafschap, een eigen sfeervak beginnen. Dit gaat vak 31 worden. Met het nieuwe sfeervak hopen we de sfeer in het gehele stadion te verbeteren.

Doelstellingen
1) Meer sfeer in het gehele stadion
De laatste jaren kwam de vocale ondersteuning vooral uit de vakken 15 en 16. Met het nieuwe sfeervak, aan de andere kant van het stadion, zal de sfeer van beide kanten komen. Ook verwachten we dat de sfeer sneller zal overslaan naar de Groenendaal en Roodbergen en dat er een vocale wisselwerking tussen verschillende tribunevakken mogelijk is.
2) Meer sfeermogelijkheden Brigata Tifosi

Doordat het nieuwe sfeervak gevuld gaat worden met fanatieke supporters, die zich in de manier van support van de BT kunnen vinden, hebben we meer sfeermogelijkheden dan we op de Spinnekop hadden. Op de Spinnekop zijn meerdere groepen die elk hun eigen ideeën over sfeer hebben. Dit heeft de laatste jaren geregeld tot woordenwisselingen en zelfs tot opstootjes geleid . Met het nieuwe vak kan elke fanatieke supporter, zowel op de Spinnekop als vak 31, de club op zijn/haar manier ondersteunen zonder medesupporters tot last te zijn.
3) Betere communicatie en organisatie

In het verleden is er een aantal BT activiteiten niet helemaal goed verlopen. Dit had voor een groot deel te maken met gebrekkige communicatie. In het nieuwe vak zal iedereen bij ons bekend en bereikbaar zijn. We kunnen dus iedereen vroegtijdig voorzien van informatie waardoor we misverstanden kunnen voorkomen. Op deze manier hopen we in de toekomst vele activiteiten zonder problemen te kunnen organiseren.
4) Meer supporters naar uitwedstrijden
De bezoekersaantallen bij uitwedstrijden zijn vaak Graafschap onwaardig. Dit zullen we aankomend seizoen proberen te veranderen. De Brigata Tifosi zal een aantal keer per jaar een busreis organiseren voor supporters in vak 31. Verder zullen we iedereen via de mail/site op de hoogte houden van onze plannen.

Support
Supporters die besluiten om mee te gaan naar Vak 31 kunnen het volgende verwachten: 90 minuten lang vocale ondersteuning in combinatie met sfeerverhogende banners, vlaggen, doeken, sfeeracties, drums en trommels. Kortom 90 minuten lang sfeer! Dat waar we om bekendstaan!
Daarentegen verwachten wij van de mensen die met ons meegaan dezelfde passie en beleving!

Doelgroep
Fanatieke supporters die zich kunnen vinden in de support van de Brigata Tifosi. Om de jonge fanatieke supporters tussen de 16 en 18 jaar, die het afgelopen seizoen door de leeftijdsgrens op de Spinnekop een andere plek moesten zoeken, de kans te geven de club aankomend seizoen weer op een fanatieke manier te ondersteunen zullen we een minimumleeftijd van 16 jaar hanteren.

SCC/Kaartverkoop
De registratie voor vak 31 is volledig in handen van de Brigata Tifosi. Op dit moment is de prijs voor een SCC in vak 31 € 258,00. Ondanks de kosten die het vak met zich meebrengt zal de prijs zo goed als gelijk blijven. Tijdens het seizoen zullen er geen losse kaarten voor vak 31 verkocht gaan worden.

Huidige SCC-houders vak 31
Op dit moment zijn er ongeveer 50 vaste SCC-houders in vak 31. Deze supporters zijn inmiddels per brief geïnformeerd over het nieuwe sfeervak. De Graafschap zal, samen met de desbetreffende supporters, een passende oplossing gaan zoeken.

Sfeeracties
Niet alleen de standaard sfeermaterialen zullen meegaan. Ook de grote sfeeracties zullen vanaf aankomend seizoen te zien zijn rond vak 31.

Aanmelden
Voorafgaand aan de thuiswedstrijden tegen AZ (11 maart) en FC Twente (21 maart) kun je je inschrijven voor het nieuwe sfeervak. Dit kan in het hok van de Brigata Tifosi (achter de Roodbergentribune).

We zullen de volgende gegevens noteren:
– Naam
– E-Mail
– SCC-nummer

Mensen die nog geen SCC hebben kunnen dit aangeven bij de inschrijving. Wees er snel bij! VOL = VOL!

Informatie
Voor het laatste nieuws rondom vak 31 kun je terecht op onze vernieuwde website: www.brigata-tifosi.nl
Voor eventuele vragen/opmerkingen kun je ons mailen: info@brigata-tifosi.nl