Kunstgras op de Vijverberg?…Dat zullen we nog wel eens zien!

Vanmorgen, bij het open slaan van de Gelderlander, viel ons oog op het volgende stuk:

 
De Graafschap: kunstgras is optie
De Graafschap overweegt volgend seizoen op kunstgras te voetballen op De Vijverberg, nu een verhuizing naar een andere locatie van de baan is. “Kunstgras is een serieuze optie”, geeft algemeen directeur Henk Bloemers van de Doetinchemse eredivisionist te kennen.”Ik weet dat spelen op kunstgras bepaalde sentimenten met zich meebrengt”, zo doelt Bloemers op de geuzennaam Superboeren. Veel mensen vinden dat een club als De Graafschap altijd op ‘gewoon’ gras moet voetballen. Bloemers: “Maar misschien waait dat snel over. We denken er op dit moment over na en nemen voor de zomer een beslissing.”

 

Met bloed, zweet en tranen strijdend op een slecht blubberveld dat resulteert in een fulltime baan voor onze Theo! Stoeven en angoan voor drie punten. D’RAN! Dat is de Graafschap!
Als het aan de huidige bestuurders ligt is dit voorgoed voorbij. Deze ‘clubmensen’ zijn namelijk op het briljante idee gekomen om te bekijken of het huidige veld in de zomer vervangen kan worden door een kunstgrasveld. We weten dat de Graafschap niet het beste veld heeft, maar deze ‘oplossing’ is voor ons onacceptabel!
Wij zullen er alles, maar dan ook echt alles aan gaan doen, om een kunstgrasveld op de Vijverberg tegen te houden en zijn bereid hier heel ver in te gaan! Als er mensen binnen de club zijn die denken dat deze kritiek wel ‘over zal waaien’ hebben ze het mooi mis. Kunstgras op de Vijverberg?…Dat zullen we nog wel eens zien!