Henk Bloemers vertrekt EIN-DE-LIJK!

DOETINCHEM – Henk Bloemers vertrekt na dit seizoen bij De Graafschap.

De Zelhemmer was sinds 2007 in dienst van de Superboeren en was werkzaam als commercieel directeur, algemeen directeur en commercieel manager. Onder leiding van Bloemers beleefde De Graafschap roerige tijden. De oud-voetballer van Pax werd in het najaar van 2011 – na het ontslag van technisch directeur Leen Looijen – benoemd tot algemeen directeur en had toen de leiding bij de Superboeren. Dat was de inleiding van een roerige tijd, want De Graafschap degradeerde in 2012 en rolde van het ene incident in het andere.

In februari 2014 deed Bloemers een stapje terug en leverde zijn directeursfunctie in. Het laatste halfjaar was hij actief als commercieel manager. De Raad van Commissarissen van De Graafschap vindt dat Bloemers niet past in het nieuwe beleidsplan, waarna besloten is om na het lopende seizoen uit elkaar te gaan.

 

Het is zover! Het nieuws waar heel de Achterhoek al jaren naar hunkert! Henk Bloemers vertrekt bij de Graafschap!
Onder leiding van Henk Bloemers is de trots van de Achterhoek in acht jaar afgegleden naar een nietszeggende sfeerloze eerste divisieclub waar het volk niets meer mee te maken wilt hebben!

Laten we hopen dat dit het begin is van de wederopstanding van de mooiste club van Nederland!