Henk Bloemers biedt excuses aan, Brigata Tifosi terug in stadion

De Brigata Tifosi keert weer terug in het stadion. Recentelijk hebben wij een open brief van Henk Bloemers ontvangen. Vooral de tweede alinea van de brief spreekt ons aan; het openlijk maken van dit excuus is voor ons aanleiding weer in gesprek te treden.

Sinds de thuiswedstrijd van 9 november waren wij afwezig bij de wedstrijden van De Graafschap. Met pijn in ons hart hebben wij verschillende wedstrijden moeten missen. De situatie was voor onszelf bijna onhoudbaar, maar helaas zagen wij geen andere uitweg.

Nu wij excuses hebben ontvangen, zullen wij weer aan tafel gaan met de personen die altijd deel uitmaakten van de samenwerking tussen Brigata Tifosi en de Graafschap. We willen graag sterker terugkomen dan we ooit waren en dat gaat ons lukken! We zullen vanaf vrijdag weer aanwezig zijn in het stadion. Wanneer de samenwerking verloopt zoals wij hopen, gaan we ervan uit dat we na de winterstop weer voor een ouderwetse sfeer kunnen zorgen.

We willen alle supporters die ons de afgelopen maand gesteund hebben en solidair met ons waren enorm bedanken! Voor velen was het erg moeilijk, maar we hebben ons er als groep doorheen geslagen!

Brigata Tifosi