Graafschap verliest weer…

Voorafgaand aan de wedstrijd was er een SpinSide feestje in cafe de Borrel. Helaas kwamen er slechts 70 supporters op af.
We willen de jongens van Masselink een compliment geven voor de organisatie. De supporters die er wel waren hebben zich zeker vermaakt. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Bij aankomst in het stadion bleek dat de Graafschap een deel van onze protestactie (choreovellen), tegen de verkoop van de tribunenamen, had verwijderd. Dit zonder ons vooraf in te lichten. Deze actie viel bij de BT zeer slecht. We besloten enkele minuten voor de wedstrijd toch een klein statement te maken naar de club. Niet door weg te blijven, maar door het vak de eerste 5 minuten leeg te laten. Helaas hadden de daaropvolgende reacties een negatieve uitwerking op de sfeer en saamhorigheid op de tribune gedurende de wedstrijd.

Wat betreft de wedstrijd stond er voor de Graafschap niet veel op het spel en dat was ook wel weer te zien. Cambuur won meer dan terecht met 1-2. Vanaf nu kunnen we ons dus op de Play Offs gaan richten. Een serie van hopelijk 6 wedstrijden die dit dramatische seizoen moeten gaan redden!

Hieronder enkele foto’s