FC Twente – De Graafschap

De resultaten zijn er dit seizoen. Met 8 gespeelde wedstrijden staan we op een plek waar we horen te staan. Echter oogt het voetballend allemaal bij vlagen nog wat moeizaam. Of dat een gebrek is aan kunde of mate zelfvertrouwen weten we niet precies. Maar de ploeg is voelbaar toe aan een wervelende overwinning waarop kan worden verder gebouwd. Vanavond staat FC Twente-uit voor de beker op het programma. Een ploeg die zich in de top van de Eredivisie bevindt. Een lastige pot op voorhand dus.

Het is vanavond echter De Graafschap dat de lakens uitdeelt in Enschede, in ieder geval de eerste helft. De 0-2 ruststand is verdiend te noemen en er straalt ook nog eens wat bravour uit, dat wat bij vlagen wordt gemist dit seizoen. Twente rammelt in de tweede helft wel aan de poort, maar De Graafschap houdt stand. De 1-2 voor Twente valt nog wel, maar in de slotseconden schiet Lelieveld ons kundig en definitief naar de volgende ronde.

Om de waardering voor dit resultaat te laten blijken wordt er na de wedstrijd verzamelt in Oost. De spelersbus wordt vlak na aankomst op de A18 onthaalt door onze jongens, om zo de spelersgroep weer een hart onder de riem te steken voor de komende wedstrijden.

fctgra002