Willem II – De Graafschap

Met een twintigtal van onze jongens vertrekken we kort na 17:00 richting de Geffense Barrière. Per combi uiteraard. Hoewel er al dagen duidelijkheid was over het aantal supporters dat mee zou reizen, werden alle 220 supporters één op één gescand met maarliefst één scanapparaat. Ondanks dat de faciliteiten te wensen overlieten, hervatten we onze reis richting Tilburg. In de wetenschap dat vandaag de laatste plaats op de ranglijst overgedragen kon worden aan Cambuur, werd er vanaf de aftrap vol gas gegeven vanuit het bezoekersvak. De Kingside liet zich het overgrote deel van de wedstrijd overstemmen, hoewel Willem II op het veld een licht overwicht had. Door het verlies van Cambuur die avond ervoor, was enkel het resultaat heilig deze avond. De Graafschap trok een 0-0 over de streep en draagt hiermee de rode lantaarn over aan Cambuur, dat een minder goed doelsaldo heeft.

Het is goed te zien dat het proces van de afgelopen weken wordt voortgezet. Zowel op het veld, met de bijbehorende resultaten als de stemming op de tribune. De weg naar handhaving is nu definitief ingezet!

Omwisselen

Deel van de aanwezige BT’ers

Door het impregneren van het groepsdoek was op de tribune niet meer te zien wat de voor en achterkant van het doek was.
Enige oplossing…onder de kraan ermee!

Hij hangt er weer mooi en kletsnat bij!

Ondanks de matige wedstrijd worden de spelers 90 minuten lang gesteund!

ATTAMOTTAMOTTA!

Graafschapsupporters hebben het niet koud in een uitvak!  Uit die dingen!

Superboeren geven nooit op!

We zwaaien de buren nog even uit en gaan terug naar DTC!

Wat een heerlijk gevoel. Afgeschreven worden door heel Nederland en dan op deze manier terugkomen. Een groot compliment aan de spelers en staf!