Den Haag – De Graafschap

Afgelopen zondag ging de Graafschap op bezoek bij FC Den Haag. Ondanks het magere resultaat en de belachelijke combi hebben we er weer een fijn dagje met een hoog cultgehalte van gemaakt.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Den Haag besloten we even een kijkje te nemen in het ‘Steve de Ridder ministadion’ in Gaanderen. Het stadion, gelegen in de achtertuin van Rene van Uem, is voorzien van zelfgemaakte houten tribunes, hekken, netten, een echt ouderwets knollenveld, oude en verkleurde stoeltjes (afkomstig van de oude Vijverbergtribune) en zelfgemaakte houten borden met echte Graafschap kreten. Kortom een stadion waar elke Graafschapper een keer geweest moet zijn!

Daarnaast had Rene een heel team ingeschakeld om de BT te voorzien van de nodige drank en broodjes. We willen Rene, Milan, Jan en Ria nogmaals bedanken voor de gastvrijheid en we komen zeker nog eens terug!

Om half 10 wordt er vertrokken

Een eigen parkeerplaats

Aangekomen in het ‘Steve de Ridder – Mini stadion’!

Bier op de tribune! HULDE!

Groepsfoto samen met Rene, Milan en de vrienden Ria en Jan.

In tegenstelling tot het kutveld in Volendam kan een fakkeltje op dit veld geen kwaad! Een ouderwets echt knollenveld: HULDE!

Oude verhalen … Heerlijk!

Ook in dit stadion wordt de WC weer voorzien van een enkele sticker

Als dank voor gastvrijheid eff wat knaken in de pet

 

Busje 1 vandaag voor de helft gevuld met BT

BT03 present!

 Tsja het was weer een drukke dag voor ze!