Eensgezindheid terug op de Spinnekop

Naar aanleiding van diverse gesprekken met supporters en een peiling op onze site, hebben wij besloten dat er aankomend seizoen het één en ander gaat veranderen op de Spinnekop. Het doel van de veranderingen is om de eensgezindheid op de Spinnekop weer terug te laten keren.

Geen hek tussen 15 en 31
Veel personen hebben aangegeven dat zij graag zouden zien dat het hek tussen de vakken 15 en 31 verdwijnt. We hebben besloten hieraan gehoor te geven. Het hek zal worden verwijderd en dit houdt in dat iedereen met een kaart van vak 15 of vak 31 binnen deze vakken kan staan waar hij of zij wil. Eveneens betekent dit dat supporters zich niet meer apart hoeven aan te melden voor vak 31.

SpinSide achterwand Vak 15/31
De aankomende weken gaan we aan de slag om vak 15 en 31 te voorzien van een nieuwe SpinSide achterwand. Ook gaan we de blauw witte banen, die nu zichtbaar zijn op Vak 31, doortrekken in Vak 15.

Geen aparte SCC supporters Vak 31
Supporters van vak 31 krijgen aankomend seizoen geen aparte SCC meer. De bedoeling is wel dat in het seizoen 2014/2015 iedereen met een seizoenkaart voor vak 15 of 31 een aparte SCC zal krijgen.

Vraag je SCC zelf aan
De Brigata Tifosi vraagt geen seizoenkaarten meer aan. Dat moet iedereen weer zelf gaan doen. Dit kan door middel van de persoonlijke code die je (als het goed is) enkele weken geleden van De Graafschap hebt ontvangen. Heb je de code niet gekregen, of weet je deze niet meer, neem dan contact op met de afdeling ticketing van de club. Dit kan door een mail te sturen naar info@degraafschap.nl, of te bellen naar 0314 – 368450.

Mailinglijst
Supporters die het afgelopen seizoen op vak 31 hebben gestaan blijven wij per mail op de hoogte houden van acties op het vak, busreizen en andere activiteiten. Supporters die geen seizoenkaart meer nemen of wellicht een kaart nemen voor een ander vak, blijven wel op onze mailinglijst staan en zullen onze mails ontvangen. Wil je geen mail meer ontvangen, laat het ons dan even weten. Supporters die wel onze mails willen ontvangen kunnen zich aanmelden: brigata-tifosi@hotmail.com

Compensatiekorting
Supporters die vorig seizoen, na de sluiting van vak 31, hebben aangegeven gebruik te willen maken van de € 50,- compensatiekorting op hun nieuwe SCC hoeven geen actie te ondernemen. Deze supporters worden aankomende week door De Graafschap gemaild.

Passie en beleving
Tot slot willen wij benadrukken dat vak 31 qua beleving hetzelfde zal blijven en dat je voornamelijk dezelfde personen zult blijven zien!

Heb je vragen, dan kun je altijd even een mail sturen naar brigata-tifosi@hotmail.com.