Drama-seizoen eindigt met nederlaag in Oss

Met het mislopen van de periodetitel en een week later het teleurstellende gelijke spel tegen Achilles slonken de kansen op deelname aan de play-offs enorm. In en tegen Oss moet er gewonnen worden en op twee andere velden moeten er die avond punten verspeeld worden om via de ranglijst nog directe plaatsing af te dwingen. Een schier onmogelijke opgave, maar de wens blijft de vader van de gedachte. Andermaal halen we de kwasten en potten verf nog eens van stal en wordt er last minute nog een sfeeractie in elkaar gezet. Om de boodschap kan niemand heen: ATTAMOTTAMOTTA!

Enkele minuten voor 20:00 sieren onze clubkleuren het uitvak in Oss, waar 150 witte en 150 blauwe vlaggen het uitgerolde tekstdoek ondersteunen. Aan de vocale ondersteuning zal het deze avond in ieder geval niet hebben gelegen. Die is, als vaker dit seizoen, onophoudelijk hoorbaar. Bij de jongens op het veld lijkt het echter niet helemaal duidelijk wat er op het spel staat. Er wordt geen kans gecreëerd en tot overmaat van ramp legt Oss wonderschoon de 1-0 tegen de touwen. Als de tussenstanden op de andere velden ook niet in ons voordeel spreken, lijkt het seizoen definitief te eindigen in mineur. Een snelle 1-1 in de tweede helft brengt niet veel verandering meer in de zaak. Het vak schaart zich ondanks de vooruitzichten nog voor een laatste veertig minuten achter de ploeg, ook als Oss er nog een tweede bij weet te prikken. Illustrerend misschien wel voor dit seizoen.

We promoveerden samen in Volendam en degradeerden vorig seizoen samen naar de Jupiler League, zo geldt dat ook voor dit seizoen: samen (soms) winnen en nog vaker samen verliezen. Op sportief vlak vergeten we dit seizoen snel, maar één ding zal wel als een paal boven water staan. Eredivisie of bungelend in het rechterrijtje van de Jupiler League: volgend seizoen zijn we er weer. ALTIJD en OVERAL!

Klik hier voor de foto’s

(De afgelopen dagen krijgen we mailtjes van medesupporters in welk vak we volgend seizoen staan. Ook volgend seizoen is de BT, net als de afgelopen 3 jaar, weer in vakkie 22 te vinden. De supporters die een bijdrage willen leveren, dezelfde mentaliteit hebben en het uitvak sfeertje op de Vijverberg willen komen versterken, zijn van harte welkom volgend seizoen!)

DSC_0066

DSC_0313