De maat is vol! (update)

Verliezen kan. Wanneer dit gebeurd met een dosis inzet, passie en strijd zal niet een supporter hier problemen mee hebben. Als Graafschapsupporters zijn we immers gewend te verliezen. Waar we wel problemen mee hebben is de manier waarop we tegen VVV afgeslacht werden. Niet alleen de spelers leverden een wanprestatie. Ook mogen we nu wel concluderen dat Andries het zaakje niet aan het voetballen krijgt. Wat ons betreft heeft Andries zijn krediet verspeeld.

Na de 1-3 volgde minuten lang een cynisch applaus van de 12000 supporters. Die hiermee aangaven, het zat te zijn. Waar we als BT minder over te spreken waren, was de manier waarop sommige supporters met de spelers van VVV omgingen na de wedstrijd. Kritiek leveren op je eigen ploeg is prima, maar ga geen andere ploegen toejuichen als reactie op de wanprestatie van je eigen ploeg!

Na de wedstrijd heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Andries Ulderink, Richard Roelofsen, Henk Bloemers en enkele BT’ers. Hier hebben wij ons ongenoegen over bepaalde zaken nogmaals kenbaar gemaakt. Iedereen is ervan bewust dat er iets moet veranderen. De club is nu aan zet om de, in onze ogen, enige juiste beslissing te nemen. Een nieuw gezicht voor het ’team’.

Inmiddels staan er enkele foto’s online.

Klik hier voor foto’s.