De Graafschap verzaakt opnieuw tegen PEC Zwolle

Een maand geleden stond hetzelfde affiche op het programma. Destijds in de beker, vanavond in de competitie. Gezien de stand op de ranglijst nu al een degradatiekraker, want beide ploegen bivakkeren al geruime tijd onderin het rechter rijtje. Genoeg reden om de mouwen eens echt op te stropen, want er valt na de wanprestatie in Utrecht wat goed te maken. In de middag voorafgaande aan de wedstrijd wordt er vroeg verzameld in de stad om rond een uurtje of half 7 ons richting de Lijsterbeslaan te begeven.

We winden er maar geen doekjes om en houden het om die reden ook maar kort: het was weer belabberd vandaag! En daarmee begint het geduld langzaam maar zeker op te raken. Bij ons, maar ook bij de rest van de achterban. ‘Een gebrek aan kwaliteit is voor een groot deel te compenseren met een goede mentaliteit’, zo liet good old Botje op de wedstrijddag al aantekenen. We kunnen er allerlei krachttermen tegenaan gooien, maar het begint toch echt tussen de oren van de jongens op het veld. En daarmee indirect ook bij de heren die verantwoordelijk zijn voor de spelersgroep die onze kleuren verdedigen.

Dus kappen met dat slappe gelul vooraf! Steek de energie maar in de belangrijkste 90 minuten van de week. Volgende week zijn dat de minuten in Den Haag.

De foto’s van de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle zijn toegevoegd in ons fotoboek

_DSC0284

_DSC0241