De Graafschap mist killerinstinct tegen Dordt

Met Dordrecht thuis breekt er een periode aan met op papier lastige tegenstanders. Dordrecht stijgt in deze fase van de competitie boven zichzelf uit en de drie daaropvolgende wedstrijden zijn die tegen de nummers 1, 2 en 3 van de Jupiler League. Een positief resultaat vanavond betekent ook dat we nog aanspraak mogen maken op de derde periode! 

Voordat er vanavond wordt afgetrapt worden onze strijders middels een grote banner op het vak bedankt voor hun inzet in Deventer. Zowel op het vak als op het veld is de mentaliteit gelijkwaardig als afgelopen zondag. VAK 22 heer en meester op de tribune en De Graafschap op het veld. Het sportieve overwicht leidt tot een zee van kansen, maar het net wordt keer op keer niet gevonden. Plots komt daar Dordt in de 61e minuut als een ‘Schapenkop uit het doosje’ en benut de nagenoeg enige goede kans in de wedstrijd; een strafschop. 

Een spervuur aan kansen in het restant van de wedstrijd is niet genoeg om zelfs nog één punt over te houden aan vanavond. Zo wordt er wederom een uitgelezen mogelijkheid onbenut gelaten om aan te haken bij de top. Maandagavond staat Fortuna-uit op het programma, waar we met ruim 130 man in het vak voor een resultaat zullen vechten! 

De foto’s zijn toegevoegd in ons fotoboek. Klik hier

_DSC0986

_DSC0336