Brigata Tifosi bezoekt thuiswedstrijden tegen beloftenteams.

Afgelopen seizoen hebben wij de keuze gemaakt om alle wedstrijden tegen beloftenteams niet te bezoeken. Naast de competitievervalsing vinden wij het een zeer kwalijke zaak dat de De Graafschap instemde met de belachelijke competitieopzet en toetreding van deze teams. Wanneer de club tegen dit voorstel gestemd zou hebben had het uiteindelijk niks uitgehaald, maar de club had wel laten zien over principes te beschikken. Dit was voor ons de belangrijkste reden om de wedstrijden tegen de beloftenteams te boycotten. We wilden de club laten voelen wat er gebeurt als financiƫle belangen voor die van je trouwe aanhang gaan.

Inmiddels zijn we een seizoen verder en is er veel veranderd op de Vijverberg. De club heeft zich duidelijk uitgesproken tegen kunstgras, Henk Bloemers verlaat de Vijverberg, er staat weer een strijdend jong elftal op het veld en ook het woord competitievervalsing is inmiddels gevallen als het gaat om de huidige competitieopzet. We zijn er nog niet, maar het begint er langzaam op te lijken dat we, na jaren van wanbeleid, onze club terug gaan krijgen. We zijn van mening dat de houding, aanpak en keuzes die de club de tijd laatste maakt de steun verdiend van alle supporters.

We hebben besloten de thuiswedstrijden tegen beloftenteams weer te bezoeken en hebben er vertrouwen in dat de club bij het maken van dergelijke keuzes in het vervolg ook kijkt naar de belangen en meningen van de trouwe aanhang!

Wel willen we benadrukken dat wij tegen beloftenteams zijn en blijven. We zullen dan ook elke passende gelegenheid aangrijpen om onze onvrede richting FOX en de KNVB te uiten.

Tot zaterdag!