Brigata Tifosi: Afscheid Rogier Meijer niet op 13 juli

De Graafschap heeft aangekondigd om op 13 juli afscheid te willen nemen van clubicoon Rogier Meijer. De Brigata Tifosi heeft besloten niet aan dit afscheid mee te werken en zal, vanzelfsprekend in goed overleg met Rogier, een waardig afscheid organiseren op een ander moment.

Wij vinden dat Rogier geen afscheid verdient tijdens een oefenwedstrijd. Van clubiconen neem je afscheid in stijl en al helemaal van ‘kind van de club’ Rogier Meijer. Daar kies je een mooie wedstrijd voor uit, in overleg met Rogier, supportersgroepen en de supportersvereniging.

Inmiddels hebben wij Rogier van ons besluit op de hoogte gebracht en hij toonde alle begrip voor onze keuze. “Ik snap dat jullie dit niet het meest geschikte moment vinden. Dat vind ik zelf namelijk ook niet helemaal. Hoewel ik alles waardeer dat door de club wordt georganiseerd, had ik een competitiewedstrijd passender gevonden. Het is overigens ook nog maar de vraag of ik überhaupt aanwezig kan zijn. Dat hangt af van waar ik mijn carrière voort zal zetten”, aldus Rogier.

Wij wensen Rogier alle succes toe bij het vinden van een nieuwe club. Wij gaan er vanuit dat een andere betaald voetbal organisatie hem wél op waarde weet te schatten. Dat verdient Rogier, evenals een geweldig afscheid. Hij heeft ons in ieder geval laten weten graag bij een alternatief afscheid aanwezig te willen zijn.